Lumito Arrow right Arrow right

Jobba hos oss – vi söker Quality Manager och en System Verification Engineer

Lumito är specialiserat inom medicinsk teknik för digital patologi. Ambitionen är att lansera vår första produkt, som består av en scanner och reagenser för inmärkning av vävnadssnitt, under senare delen av 2022 på forskningslaboratorium för att så småningom lansera en klinisk produkt.

Företaget växer och idag är vi 15 engagerade medarbetare på kontoret i centrala Lund. Vi månar om vår laganda, goda stämning och känsla i bolaget. Vi drivs av engagemang och arbetsglädje i en bra kombination. Hos oss får du möjlighet att vara med i uppbyggnadsfasen av bolaget, i transfereringen från startup till kommersiellt bolag. Beslutsvägarna är korta och miljön internationell.

Letar du efter en intressant tjänst i ett snabbt växande, innovativt företag med en fantastisk laganda och skickliga kollegor? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer, som precis som vi, drivs av att få vara med och påverka och bidra redan från början i ett företag vars produkt kan göra stor skillnad. Skicka gärna in en intresseförfrågan och ditt CV till work@lumito.se. Vi ser fram emot att höra av dig.

 

Just nu söker vi efter en Quality Manager vars övergripande uppgift är att driva, leda och utveckla kvalitetsarbetet i samverkan med övriga team i bolaget, i enlighet med rådande standarder och reglementen. Som medlem i vår ledningsgrupp kommer du även att ta en aktiv roll i företagsledningsfrågor.

Läs mer om tjänsten som Quality Manager och hur du ansöker här! Välkommen med din ansökan!

 

Är du vår nya System Verification Engineer?

Läs mer om tjänsten här och varmt välkommen med din ansökan!