Lumito Arrow right Arrow right

Jobba hos oss. Just nu söker vi
en nordisk Produktspecialist samt
en System Verification Engineer

Lumito är specialiserat inom medicinsk teknik för digital patologi. Ambitionen är att lansera vår första produkt, som består av en scanner och reagenser för inmärkning av vävnadssnitt, under första delen av 2023 på forskningslaboratorium för att så småningom lansera en klinisk produkt.

Företaget växer och idag är vi 15 engagerade medarbetare på kontoret i centrala Lund. Vi månar om vår laganda, goda stämning och känsla i bolaget. Vi drivs av engagemang och arbetsglädje i en bra kombination. Hos oss får du möjlighet att vara med i uppbyggnadsfasen av bolaget, i transfereringen från startup till kommersiellt bolag. Beslutsvägarna är korta och miljön internationell.

Letar du efter en intressant tjänst i ett snabbt växande, innovativt företag med en fantastisk laganda och skickliga kollegor? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer, som precis som vi, drivs av att få vara med och påverka och bidra redan från början i ett företag vars produkt kan göra stor skillnad. Skicka gärna in en intresseförfrågan och ditt CV till work@lumito.se. Vi ser fram emot att höra av dig.

 

Är du vår nya System Verification Engineer?

Läs mer om tjänsten här och varmt välkommen med din ansökan!

 

Är du en målorienterad social talang med erfarenhet av biomedicin som vet hur långsiktiga relationer byggs? Vill du vara delaktig, ta ansvar och göra skillnad? Då kan du vara vår nya kollega – just nu söker vi en nordisk Produktspecialist.

Läs mer om tjänsten här – och välkommen med din ansökan.