Lumito närvarar på Vårmötet i Patologi 2024 i Kalmar

Den 15–17 maj ställer Lumito ut med egen monter på det årliga Vårmötet i Patologi 2024 i Kalmar som arrangeras av Svensk Förening för Patologi, där årets fokus är bland annat tyreoidea och leverpatologi. Lumitos närvaro är en fortsatt del i bolagets bearbetning av den svenska marknaden inför lanseringen av SCIZYS.

– Med en lansering som närmar sig är det viktigt för oss att kontinuerligt fortsätta bearbeta marknaden, för att bygga upp och säkerställa intresset och förtroendet för vårt varumärke och produkt vid lansering, kommenterar Lumitos VD Mattias Lundin.

Lumito deltog på Nordic Oncology Forum i Stockholm 2023, som var förra årets motsvarighet på Vårmötet. Bolaget hoppas på många professionella besökare och potentiella kunder. Bland utställarna i år finns förutom Lumito även Roche, AstraZeneca, Triolab, Agilent med flera.

– Förra årets kongress var mycket värdefull för Lumito, och vi ser fram emot att bygga vidare på de relationer vi redan skapat samt etablera nya kontakter, kommenterar Mattias Lundin.

Lumitos Produkt Specialist Ola Andersson och Sr. Mjukvaruingenjör Magnus Helgstrand finns representerade i Lumitos monter nr. 19 mellan den 15-17 maj i Kalmarsalen.