Lumito närmar sig produktlansering och presenterar ny företagsfilm

 

 

Som ett led i arbetet med att informera om Lumito och med siktet inställt på en produktlansering lanserar Lumito nu en ny företagspresentation

"Vi ville att våra befintliga och framtida aktieägare, men också andra intressenter, ska få en inblick i vårt företag och vår unika teknik men också träffa teamet", säger Stefan Nilsson, vd på Lumito.

Teamet utvecklas ständigt och marknadsstrategin är att verifiera tekniken genom ett antal referenslaboratorier för att sedan via distributörer satsa internationellt. Första steget är Europa och sedan USA.

Lumitos patenterade teknologi har flera potentiella användningsområden. I ett första steg utvecklas instrument och reagenser för digital patologi – digitaliserad vävnads­diagnostik. Digitaliseringen inom patologin skapar möjligheter till mer tidseffektiv diagnostik och Lumitos teknik gör det möjligt att göra flera analyser samtidigt i ett och samma vävnadssnitt. Möjligheten att ställa en exakt och snabb diagnos ökar eftersom vävnadsbilderna har hög bildkvalitet där endast vävnad med den sökta sjukdomsmarkören avbildas. 
 

God Jul & Gott Nytt År

Året har varit mycket händelserikt. Just nu pågår en intensiv förberedelse inför nästa år och allt spännande som är på gång. Innan vi går på julledighet vill jag passa på att tacka för engagemanget och förtroendet som många visar Lumito och önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

 

Stefan Nilsson
VD Lumito