Inbjudan till Live Frågestund med Mattias Lundin, VD Lumito

En bild som visar text, person, inomhus, fönsterAutomatiskt genererad beskrivning

 

 

Tisdagen den 16 november klockan 17.30 kommer Mattias Lundin, VD för Lumito, att hålla en live frågestund på Lumitos Facebook. Jag kommer att hålla en kort presentation gällande Lumitos uppdaterade strategi följt av en frågestund.

 

Vill ni ställa frågor är ni välkomna att skicka dem till info@lumito.se. Ni kan också ställa frågor under presentationen.

 

Varmt välkommen!

Mattias Lundin
VD Lumito
 

Lumito är specialiserat inom medicinsk teknik för digital patologi. Genom sin egenutvecklade och patenterade teknologi vill Lumito ge vårdgivarna ett kraftfullt verktyg för att möta kraven på snabb och säker vävnadsdiagnostik i den individanpassade sjukvården. Tekniken möjliggör bilder med större kontrast där oväsentlig bakgrundsinformation sorteras bort, vilket gör det lättare för patologer att hitta cancerindikationer. Tekniken som baseras på uppkonverterande nanopartiklar (UCNP – Up Converting Nano Particles) har förutsättningar att väsentligt förbättra diagnostiken av vävnadsprover genom högre kvalitet av analyserna och kortare analystider. Metoden har flera potentiella användningsområden, men i första hand har Lumito valt att fokusera på digital patologi. Bolaget är en spinoff från en forskargrupp vid Lunds universitets avdelning för atomfysik och lasercentrum. www.lumito.se.

 

Aktien handlas på NGM Nordic SME, under namnet LUMITO och Mentor är Mangold Fondkommission, telefon: 08-503 015 50.