Lumito Arrow right Arrow right

Missa inte den senaste podden och presentationen 

Stefan Nilsson, VD på Lumito, presenterar bolaget i dagens avsnitt av Småbolagspodden. Avsnittet finns på de vanliga podcastplattformarna t ex Spotify och i Småbolagspoddens feed.

I går presenterades Lumito på Aktiedagen, denna presentation finns nu på vår hemsida, precis som ovan nämnda podavsnitt https://lumito.se/presentationer/

Mycket nöje!

Hälsar

Lumito teametFör ytterligare information, vänligen kontakta: Stefan Nilsson, VD Lumito AB (publ) Tel: 076-778 59 05 E-post sn@lumito.se www.lumito.se

Lumito är ett svenskt företag och bildades som en spin-off från en forskargrupp vid Lunds universitets avdelning för atomfysik och lasercentrum. Bolaget är specialiserat inom medicinsk teknik för digital patologi. Tekniken bygger på fluorescens från uppkonverterande nano­partiklar och syftar till att höja kvaliteten och korta tiderna för analys av vävnadsprover. Genom att utveckla ett nytt innovativt analysinstrument och tillhörande infärgningsvätskor vill Lumito ge vårdgivarna ett kraftfullt verktyg för att möta kraven på snabb och säker diagnostik i den individ­anpassade sjukvården.

PDF:
Taggar:

Prenumerera

Innehåll

Vid anmälan av prenumeration på pressreleaser, kvartalsrapporter och årsredovisningar vidarebefordras din e-postadress till Cision som hanterar tjänsten för utskicken. För mer information se Lumitos Integritetspolicy.